Emporia igen!

Kan säga till er nu som inte vågat besöka emporia för allt folk så går det bra att komma dit nu! Nu känns det luftigt och skönt att gå där!

Annars så är det onsdag idag. Ska komma på vad vi ska äta till middag idag. Funderar på fläskpannkaka. Pannkakaspet med stekt bacon bara! Och lingon till det förstås!

Och ikväll är det bonde söker fru och Twligth igen :)

Sen vi fick tv igen så har jag blivit en liten nörd som ser på allt. Det är lagom då barnen har lagt sig och jag får varva ner. En kopp te till de så är det hur ljuvligt som helst.
Idag känner jag mig lite taskig. På nathalies avdelning hade dem drop in, pyssla med sitt barn. 14.30-16.30.

Dum tid kan jag tycka eftersom alla föräldrar som inte kan komma, dem barnen får se på när alla andra barn blir glada över att deras föräldrar kommer. Försökte förklara för natha igår att jag inte kan komma när dem andra mammorna kommer. Förhoppningsvis pratar hon kanske med dem andra mammorna som kommer och inte saknar mig där..
Pontus ska jobba över i morgon så då hade jag kunnat vara där men fel dag.

Ja annars hade jag inte mycket mer att skriva! Tjingeling!Kommentarer
Eva

Jag o Malin o lilleman var på emporia, men jag blev rent snurrig o glömde bort vart vi hade gått. Hissarna var tok försmå o i rulltrapporna var ju tok förlång för att ha med barnvagn, man blev ju rent matt.. :P Men annars är där fint.. :P

Gör korvsoppa, mums nu när det är kallt... Det hade jag tänkt o ordna till middag ikväll, o sen vänta på snyggingen dyker upp på tvn.. hihi

2012-11-07 @ 15:04:01
Eva

JA neo är en latmask o jag orkar inte bära på honom i affärer... :S What to do?

Men proooova, svingott. LOVAR!!
Men skall testa hedvigsoppan du skrev...

2012-11-09 @ 09:49:34


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0