Ett nytt kapitel i deras liv.

Idag börjar Nathalie på stora avdelningen. Innan har hon varit äldst på lilla avdelningen men nu var det äntligen hennes tur att få gå över! Som hon längtat och sett fram emot det!! Hon sken upp som en sol när hon hörde av dagisfröken -Jenny att hon skulle få gå in på stora.! Vi såg att hampus fack var borta :) Johan var också där som är fritidsledaren och sa att Hampus skulle få gå upp till fritids sen.

Dagis och fritids har sammanslagning på morgonen och på eftermiddagen. Så det kommer bli att vi hämtar och lämnar barnen på samma ställe - skönt för våran del :).

Skolan börjar nästa tisdag så vi trodde han skulle få gå på dagis tills dess men nu går han på fritids fram till tisdag den 21. Han blev också glad :).

Mammas stora barn <3

Annars är det sista veckan vi jobbar :). Sen har vi våra två sista semesterveckor. Så på måndag har Nathalie semester och Hampus börjar skolan på tisdag så då ska vi ha lite tjejmys hon och jag undertiden han är i skolan :).

Och nästa torsdag flyger vi :). Solbrillor måste inköpas så jag tänkte ge mig ut och kolla rean i veckan ;).

Nu är frukost intagen!
Ha en fin måndag!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0