bil, influensan & valborg!


Ja i torsdags skulle vi åka till växjö för att handla en ny bil till mig.. Men när dagen kom hade pontus ändrat sig. Han ville inte åka ända dit.. Så biljakten fortsatte och vi tittade lite på blocket och hittade till sist en s40 i svedala.. Vi åkte till bilfirman och tittade på bilen och men våra ögon drogs helt till en annan bil som stod bara några bilar ifrån s40.. Jag blev kär direkt!  Och med oss fick bilen följa med hem!

Jag var ju ute efter en v70 eller en 850 men denna bilen för mig i smaken och jag kände direkt att med denna bilen kommer jag bli väldigt nöjd med :) Så detta är min egna bil :) 

Så nu står "raggar"-bilen på vårt gårdsplan :).. Ja raggarbil, en killbil kan man kalla den just nu eftersom den har 2 avgasrör och hörs som fan- men det ska vi ändra på!

Dianas bil.




Pontus bil.

Pontus var så snäll och tvättade av bilen till mig när han ändå skulle tvätta av sin egen med :)

Ja vi kom hem ganska sent så det var sängen direkt för dem små!

Fredagen kom och barnen var på dagis men när klockan var runt 12 ringde dem från dagis och sa att hampus bodde inte bra alls. Vi kom och hämtade en pigg kille som ändå ville leka men jag sa är man sjuk får man vila.

Vi skulle på kalas till Neo på lördagen och sen till Pernilla och calle.. Förvarnade redan Pernilla att det var möjligt att vi kanske inte kom..
Jag började också att känna mig konstig men så gör jag alltid när någon av barnen mår dåliga.
Jag avskyr att se dem sjuka när man inte kan hjälpa dem eller ta bort det jobbiga för dem.

På lördag morgon mådde jag fortfarande skumt men kunde inte sätta finger på vad det var.. Hampus sov hela dagen och jag gick med och la mig en stund.. Jag tänkte jag skulle se hur jag mådde innan jag ev åkte på kalaset med Nathalie. vaknade 40 min innan kalaset började och mådde hur bra som helst. Åkte till Neo och barnen lekte ute både i neos trädgård och sen på lekplatsen. Några timmar senare körde vi hem till en sovande Hampus och tog valborgsaftonen i soffan.

Söndagen var hampus pigg och glad igen, magen är dock väldigt ömtålig och eftersom han är så kräsen är det svårt att få i han "bra" mat och kroppen reagerar därefter.

Vi körde till syrran en sväng, inom gunnebo i skivarp och handlade blommor. Hem och planterade det medans nathalie stannade hos monika. Och kvällen spenderades på restaurang allesammans.

Hela helgen har hamp och jag sovit i soffan.. Och även om han är pigg och lekfull är kroppen fortfarande inte återställd så i morgon får pappa vara hemma medans jag ska på möte på förmiddagen!  Sen ska vi bara ta det lugnt i soffan och hoppas att Hamp blir frisk igen för att kunna gå till dagis..

Idag tog vi en liten tur till ekohallen. Där hade dem pelagonier som jag letat efter 10 st för 149 kr :) köpte även hårfärg och hampus fick en ny pyjamas!

han stod och tittade bland kläderna sa till mig att hålla hans jacka. jag stod och tittade vad han tänkte göra.. Han tog upp pyjamasen mot hans bröstkorg och vände sig om och sa till mig-
- mamma, tror du denna passar mig?

 Nej sa jag- jag ser att det är strl 92 och det är nathalies storlek  :) så hjälpte vi åt och tittade efter hans storlek :)



Nu sover dem små liven, och jag ska ner till pontus och dricka te med skorpor tror jag :)

föresten- idag kom min fujiböcker :)



hej så länge!.





Kommentarer
Stolta Farmor

Tänk va Hampus har blivit stor,duktig o klok som få,

älskar både ahn o Lilla Natalie,kramisar från Mig

2011-05-03 @ 11:04:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0