Idag är det tisdag. Tisdag- en helt okej d...

img_0217 (MMS)

Idag är det tisdag. Tisdag- en helt okej dag på jobb. Gjorde julextra redan förra veckan så jag har lagom idag. Dock försöker jag jobba in. Idag när vi hämtar barnen på dagis är det dropin Julpyssel på dagis! Det ska bli väldigt mysigt :)   Jag älskar twlight  filmerna- jag älskar Edwards personlighet , hur han skyddar Bella och hur han är mot henne. Såg ju del 1 av breaking dawn.  Vick säger böckerna är bättre, därför har jag lånat boken av henne och jag har igår börjat läsa boken. En tjock bok. Men den är bra så det ska nog gå bra :).  Läsa böcker är inte min grej annars, tror jag är ganska kräsen. Boken måste handla om något som berör mig.  Twlight boken hade jag förmodligen inte läst om det inte vore för filmen och jag är så nyfiken på slutet av filmen ;)  Ja annars har jag inte mer och berätta.  Hej hej  Bilden är 1 år gammal :)



Kommentarer
Martina

Hej Diana!

Ja, de måste vara något konstigt med mailen. Vilken tur att du har hittat mig här :) Självklart kan vi höras i februari och träffas. Jag ser så himla mycket framemot detta, är så glad att ni valt mig! Nu kan man följa din blogg så lär jag känna dig lite mer, roligt! :)



Tack så jätte mycket :)

Kram Martina

2011-12-06 @ 09:25:45
URL: http://martinaherrstrom.blogg.se/
Eva & Neo

Haha, ja det är inte lätt o ha torr humor.. =( Emil gillade den inte i heller... haha, skrattar fortfarande åt bara man tänker på han...



Såg du valt fotograf till bröllop med tanke på inlägget ovan?! Instämmer det?

2011-12-13 @ 07:34:33
URL: http://minioman.blogg.se/
Eva & Neo

Sen får du ju faktiskt ta o uppdatera!!!!!!!!!!!!

2011-12-13 @ 11:19:12
URL: http://minioman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0