Annandagen- den sista dagen...

denna boken ska jag snart ge mig på att läsa! Den kom justi brevlådan
Jag läser annars inte böcker men jag tycker om böcker som är sana och har det där extra som får mig intresserad. Händelser...

Om boken:
"Marie berättar i Annandagen om familjens resa till Thailand, om hur de får återvänta till sverige utan sin dotter Paulina.
Hon skriver öppet om alla känslor som hon upplever i samband med tsunamin. Vi får även gta del av hur familjen tar sig tillbaka till en fungerade vardag..."

Mer om boken finns här- taget från Emelies sida.





Storasystern i denna familjen Emelie Ohlsson är fotograf- en mycket duktig sådan som jag läser hennes blogg och har gjort det nu ett bra tag och hon berättade om denna boken hennes mamma har skrivit.

Inväntar lugnt och fridfull stund med en filt, kopp te och boken!


Annars händer inte så mycket- går och väntar sms från Pernilla :) Hon har gått över tiden och bebis är snart här :) Vattnet gick kanske igår- dem var inte helt säkra så vi inväntar :)

Annars händer inte så mycket annat i veckan. jobb... Igår jobbade jag 14 timmar! men annars bara runt 5 timmar om dagen..  Ska proba på något nytt recept idag- se om jag kan fota lite medans jag gör den så lite bilder kommmer in på bloggen :) tomt det varit på senaste!

inväntar fortfarande mina visitkort- det blev fel förra gången.. Så nu inväntar jag dem rätte!!

Ja nu ska jag läsa lite bloggar :)  Blivit några mindre nu när jag raderat lite folk..

Nu ringde chefen- mer extra jobb ikväll eller i morgon! BARA BRA FÖR MIG- jag och pontus tänkte åka till ullared och handla alla födelsesdagspresenter och julklappar till barnen där iår!







Kommentarer
faster vicky :)

JAG VILL FÖLJA MED TILL ULLARED!! :D

och jag lånar gärna din bok när du läst klart :)

2010-09-21 @ 19:38:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0