Test

Jag testar.... Skriver från min iphone... Ja jag beställde ju en från 3. Men det vissade sig att det inte funkar så bra här vi bor. Jag har bara en tapp sändning eller ingen alls... Så jag pratade med dem på 3 om detta och säkert 8 samtal med försök att få bättre sändning sa alla på 3 att jag fick då avbryta mitt köp och abbenomang. Men efter att skickat tillbaka den för 14 dagar sen fick jag papper tillbaka i fredags att dem skickat ut mobilen igen och ansåg inte att den var i nyskick längre.. Så nu kan jag väl bara acceptera lägget.. Så det kan vara väldigt svårt att nå mig. Får väl lägga mobilen på något ställe där den har sändning när jag inte använder den.. Ja annars kommer lite bilder i morgon på vårt fina hus med julslingan på :)


Kommentarer
elin (pontus kusin)

Men kan du inte reklammera abonnemanget? Jag vet ju inte hur det blir med mobilen då iofs men jag hade 3 men det funkade inte hos oss och då fick jag reda på att det går att reklammera eftersom tjänsten inte fungerar som de lovat.. det kanske är det du försökt göra men jag ville bara tipsa :)

2010-11-29 @ 20:54:37
URL: http://twiistedme.blogg.se/
Louise - Kvinnlig målare och mamma till Hampus

va tråkigt att du inte hade någon mottagning... Hoppas det löser sig.

2010-11-29 @ 23:41:24
URL: http://lisnilsson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0