vart tar du vägen gubbe?

Hmm Pontus sa han skulle "bara" iväg och posta ett brev.. Så då tänkte jag att då väntar jag med att gå ut med hunden tills han kommer tillbaka- men ingen har dykt upp ännu...

Idag har det varit en städdag för Hampus och mig! Städat allt förutom toaletten, den glömde jag bort :). Sen efter det bakade vi muffins!. Det var det enda vi hade alla saker hemma till :). Inte det godaste men något kul fick vi göra!.
Ganska tråkig vecka annars.. Inga planer förutom fredag!.. Någon som har tips på vad man kan hitta på för att ha lite roligare dagar? =).

Pontus har föresten köpt en ny bil... En crown viktoria(stavas?). svart denna gången- har haft en vit förr! Så volvon säljs i morgon!. Den "nye" bilen kommer till sverigen på fredag..
och Jonas vill inte ha kvar båten längre så nu vet inte Pontus hur han ska göra.. han får köpa loss Jonas självklart.. Men det blir dyrt att ha båten själv.  Båthyran och allt som ska fixas med den. Och Pontus vän som ville dela båten med honom fick inte för sin tjej *hehe*. Så nu får vi se vad som händer med båten!.


Bilder från vår bakning :)
 

// Out


Kommentarer
Johanna

Går du inte på nån öppna förskolan? det finns i Bunkleflo och i Limhamn

2008-09-30 @ 18:30:09
URL: http://supersuperjojo.blogg.se/
Johanna

Går du inte på nån öppna förskolan? det finns i Bunkleflo och i Limhamn

2008-09-30 @ 18:30:27
URL: http://supersuperjojo.blogg.se/
Alina

mm gottt! :)

2008-09-30 @ 18:36:11
URL: http://emmiealina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0