För några dagar.

Fredag- Var på vårdcentralen med hamps hosta. dem klämde och kände men inget hitta- vilket jag redan annade.
Efter det åkte vi med Pontus in ju. Det blev shopping på gina till mig.. skjorta+ 2 leggins samt ögonbrynskniv REKOMMENDERAS!
Finns på kicks. märke depend. 3 st för 60 kr!! blev även kläder till alva och nathalie.
sen åkte jag till min mormor och hämtade min rosa ängel. Pontus hämtade oss och sen spenderade jag kvällen själv då pontus och barnen somnade innan nio.. Jihoo vilken härlig fredag!

Lördag- kommer inte ihåg vad som gjordes på förmiddagen men på eftermiddagen kom syrran och mange.
Syrran har precis börjat med naglar och jag fick va testhand så hon fixade min "utväxt" och sen gick vi iväg till en restaurang och bjöd dem på middag! Blev en dyr kväll men vad mycket mat och dryck vi fick!
Kvällen slutades sent och det blev läggdas direkt när vi kom hem. Nathalie började få lite ögoninflammation  och Hamps blev kass i magen =(.

Söndag. - Cyklade iväg och handlade frukost. Bestämde sedan träff med Marih och Amandra men då jag kom tillbaka efter cykelturen så såg nathalies ögon värre ut och vill inte att amanda skulle bli smittad- vi skulle annars ha en tjejträff. Frågade istället pernilla och hon följde medm till skopunkte då jag shoppade igen. ett par höga stövlar+ gympaskor+ gummistövlar till nathalies dagisstart!
Efter det åkte vi sen buss till barnens farmor som bjöd på god mat!

Måndag igår- Åkte till stan med en sjuk nathalie- så hon fick sitta i vagn hela shopping turen. hennes ögon var varken bättre eller sämre så apoteksbesök blev det.  Hade bestämt träff med Sofie och Liam så vi gick runt på entre- åt som vanligt där och lite shopping blev det:) Nike skor till Hamp :) Liam fick likadana :) Snygga våra killar blir :).
Blev antastad på bussen till entre! Bussen var smockfull och jag kände något nedan för min rumpa. stod en man mot mig och det tar en stund innan jag fattar att det är en hand och jag fick världens äckligaste känsla!
- man vill ju inte säga något till personen innan man vet säkert vad det är, kunde ju varit jacka eller väska men efter att ha snelgat bak såg jag ingen väska eller jacka! tyckte det var så obehagligt. jag kunde liksom inte riktigt uppfatta vad det var eftersom det rörde sig hela tiden och det var inget spetsigt eller hårt..
urk för trånga bussar där man inte kan förflytta sig!!

iallfall idag är det tisdag. meddelar- ingen mer shopping! en promenad med sara och benjamin står på shemat!
 Inte mycket lönt att ta kameran då det är mulet och regn..
Vill kolla på skatten och jag ska betala eller få tillbaka... men e-tjänsten ligger nere idag =/. Annars händer inte mycket idag förutom  ATT DETTA ÄR MIN SISTA DAG SOM FÖRÄLDRARLEDIG!!





Kommentarer
TESCHO - Webbdesign och mycket mer

Svar: Jag har dubbeltkollat och det finns inge fel i det man laddar ner. Det är ganska lätt att komma åt det avsnittet. Möjligtvis att du råkat göra det när du lagt in bloggkolls-ikonen. Detta ska klistras in under bloggkollsikonen i kodmallarna inläggssida, kategorissida och arkivsida:



<center><a href="index.html" onfocus="blur()"><img src="http://gratisbloggdesigners.blogg.se/andra/images/2009/start_43345637.png" /></a></center>

2010-03-23 @ 13:12:32
URL: http://tescho.se
Såååfia!

Hej hopp! Vilken fullspäckad helg! Tänkte på det att vi är lite rädda att Alva ska bli sjuk om dina barn är lite krassliga. Dick är väääldigt noga med det och jag kan inte direkt smyga iväg till dig nu när han oxå är hemma. Vi kan väl se imorn om dom är friska!? :)

2010-03-23 @ 14:07:56
URL: http://sebra.blogg.se/
Malin & Tuva ♥

Var kan man kolla de? om man ska få tillbaka eller inte? Kramis

2010-03-23 @ 21:01:43
URL: http://malinstuvaluva.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0