Träningsmänniska? Nej inte här inte!

I morgon ska vi på Zumba igen.. Det är ganska dyrt.. 120 kr per gång.. Eller 800 kr för 10 kort men då får man tänka på att det kostar ca 120 kr för mig att åka in till malmö också!

Men det var grymt roligt + att det var en underbar stämmning där med dem två manliga instruktörerna och alla tjejerna :) Så imorgon drar jag med Eva! Eller ja behövde inte dra med henne eftersom hon med gillar dans precis som jag och hon ville testa det! Tror inte hon kommer bli missnöjd faktiskt!

Sen ska jag testa på det i skurup också och se hur stämmningen är där, där kostar det "bara 85kr" så jag kanske går där när plånboken tillåter det!

Väntar ivrigt på mina nya träningskläder iallafall! Ibland skulle jag vilja ut och pomenera runt här också , ta med dante och musik och gå i rask takt! Får se sen hur jag känner det.. Jag har aldrig varit någon träningmänniska och är annars ganska lat faktiskt :)


Annars så var hampus hos ögonläkaren idag. Det såg väldigt bra ut på  testerna i ögoen men inte på bokstäverna han ska peka på så Ulla som doktorn hette ville ta testerna själva och vi ska nu få en ny tid i augusti.
Han är för go hampus- han får ju ha piratlapp på ena ögat när han pekar på bokstäverna och när han märker att han har fel säger han att hans öga är nu trött :) och att han behöver glassögon :) men som det såg ut nu skulle det inte behövas...

Ja annars har inget annat hänt sen igår?  Jag har fått en tid till studievägledaren så jag ska på möte på tisdag! Brossan var här innan och jag lämnade iväg jessicas present för jag fick gina kläderna idag- allt passade :)

Nu ligger barnen i tältet och jag sitter och surfar på allt möjligt!
Allt från bröllopsringar till träningskläder! Bröllop nej nej inte än men jag är ute efter en speciell ring när det är dags så jag vill kolla priser och vad det finns för altenativ! :)

Hej och hå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0