En gåva.

Som ni kanske vet så försöker min syster och hennes sambo att få barn.. Hon skrev en blogg om deras väg att bli föräldrar.. www.familjenrindfalk.blogg.se tyvärr så fick glädjen bara vara med dem i 2 veckor för att sedan få missfall- igen.. Detta var nu deras sista försök att bli gravida.. Sen kommer det att kosta dem pengar, och det är inte lite pengar heller..

Första försöket visade inget och på andra blev hon gravid men fick missfall bara någon dag senare. Tredje försöket satte dem in 2 ägg, blev gravid igen men så hon fick missfall, men det visade sig att det var bara det ena ägget och att ett ägg klarat sig.. Men nu 2 veckor senare fick hon blödningar och idag fick hon svar på att hon inte är gravid längre..  Det har varit lycka, missfall, lycka, missfall hela tiden.

Jag blev snabbt gravid med mina så jag vet inte hur det känns att försöka få barn i år och sedan gå igenom det hon gör =( men jag kan tänka mig att det är fruktansvärt jobbigt, all väntan och önskan och sen att man blir "lurad" på vägen till att få det man önskar mest- det måste vara fruktansvärt =(

Att kunna få egna barn tar vi nog mycket för givet. Det är orättviss att folk kan bli gravida utan att ens vilja ha barn när andra så hårt försöker att bli gravida i flera år..


Livet är orättvisst på så många sätt...


Kommentarer
sofie & liam

usch så tråkigt, håller tummar & tår att det ska få bli deras tur snaaart också!

2011-05-05 @ 11:15:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0