Lite svar!

Tack Malin som lärde mig att blogga med bild via mobilen!- Det är jätte roligt :)!

Idag jobbade jag på och sedan åkte jag hem till marine och mös lite där :) Hon gjorde kladdkaka som var jätte god och sen lånade jag lite kläder av henne! Hon har mycket i sin gadrob som jag själv skulle vilja ha :)


Efterdet körde jag och hämtade pontus, sen barn. När vi kom hem råkade Nathalie skalla Hampus så han fick näsblod och det rann inte lite heller!
Både pontus och Hampus kläder ligger i tvättmaskinen och är redo att hängas upp!
Under tiden körde jag och nathalie och handlad lite mat och hygiensaker! När vi kom hem sprang en hund förbi mig i köket och jag tyckte det liknade Devin! ( devin är pontus hund men som bor kvar his svärföräldrarna eftersom dem var vana att ha devin där ville dem inte att han skulle flytta när pontus gjorde det!
Iallafall jag tyckte jag att devin sprang förbi mig me slog bort tanken då jag är både trött och att vi inte hade gäster men då hör jag någon säga HEJ :) och där stod svärmor :)
Så nu ligger farmor och nathalie och läser bok och pontus och svärfar är ute i trädgården och rensar ogräs :)

Jag har just fört över pengar till en säljare på tradera och bokat biobiljetter till fredag!

Då sa vi se Bridesmaids!  Jag, mamma, brossans tjej och syrran :) tyckte det var roligt eftersom det väntas bröllop i familjen :) och vi pratar mycket om det :).



svar till er läsare- ja jag har gjort designen själv. inget avanserat! och sen undrar jag varför jag har så många " säljare" som titta in :) personer från både djurförsäkring  och smslån..   :) 



Kommentarer
Malin- mamma till Tuva & Timon <3

hehe det var så lite så =) ja visst är det skönt att bara kunna slänga iväg ett mms till bloggen o blogga när man är iväg =)



tack för kramarna =)



2011-07-20 @ 20:25:55
URL: http://malinstuvaluva.blogg.se/
elin

ååååh, kan du inte lära mig hur man bloggar med bild från telen???? det vill jag oxå kunna göra!!

2011-07-20 @ 21:46:13
URL: http://twiistedme.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0