Helgen går swish förbi!

Ja nu är det söndag och jobbedag i morgon. Helgen går allt för fort!

I fredags blev det ett restaurangbesök med dem blivande nygifta paret. Efter det åkte vi hem till oss och vid 21 tiden åkte dem hem och barnen hoppade i säng och somnade gott!

Lördagen blev det lite tvättande under dagen, och på kvällen kom farmor, farfar och gammelfarmor Inger på grillning och kvällsfika!

Farmor hade varit i Göteborg och hade presenter med sig tilll oss alla :) Barnen fick kläder och massa mariekex och ballerinakex och Pontus och jag fick en fin ljusstake som nu står på vårt soffbord!

Efter maten skulle Nathalie i säng och det var bara farmor som fick borsta nathalies tänder och läsa saga för henne men det gjorde farmor så gärna! Bättre farmor hade inte barnen kunnat få <3

Smultron, röda vinbär, krusbär och rabarber bjuder vår trädgård på :)




Söndagen har bara bestått av städning för min del! pontus har varit ute i trädgården och fixat.  Ett litet avbrott gjorde vi då vi körde och åt glass inne i skurup! Hem sen och lagade mat och sen blev det dusch för barn och nu sover dem i sina sängar- upp kl 05 i morgon! Nu ska jag ner till Pontus och se en film!


Hoppas läsarna haft en trevlig helg!





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0