Ingen loppis men släktträff!

Igår skulle vi på loppis hos Malin på en stor loppis. Så vi gjorde oss redo för att åka.. Då knackar det på dörren och en båtköpare stod utanför dörren och ville köpa vår båt som vi hade på annons.

Pontus hade bestämt klockan tolv med båtköpare men han var redan där 10,40 precis när jag skulle åka så det tog lite tid för pontus att komma ut och möta upp mannen då pontus var BAKIS och sov.. BAKIS med stora bokstäver.. Så jag fick snällt ta barnen och låta pontus sova.. men 10,40 fick han då gå upp.

Dem hade med sin hund så Dante blev jätt glad och sprang runt i vår stora trädgård och hade skitkul... Efter en stund rullade dem ut båten och parkerade ut den bakom min bil.. Och det var ett jobbigt båtköparpar.. Såna velliga människor.. Barnen började bli gnälliga att vi inte åkte till loppisen så men vi fick bara snällt vänta på att paret skulle säga vad dem ville så dem kunde flyta båten och vi köra till loppisen..
Men när klockan var tolv och dem INTE köpte båten tyckte jag klockan hade blivit förmycket för att åka på loppisen då jag skulle inom syrran och hämta platttång och sen skulle vi på släkkträff..

Vi skulle vara där kl 15 men jag hade missförståt fel och trodde det var 16 och äta vid 17. precis efter paret tittade på båten ringde det n en man som ville ha båten och kom från klippan. så vi fick invänta honom- båten blev såld och sen begav det sig till släkkträffen.. telefonen ringde och OJ vi var sena.. det var kl 15- pinsamt då dem inväntade oss eftersom jag skulle vara fotografen för att ta gruppbilden! och den skulle tqas så snabbt som möjligt för sen skulle andra åka iuväg på andra fester.  Sätter kameran på tid så kan ALLA vara med på gruppbild- suveränt :)

det blev några bra bilder på gruppfotot och dem kommer upp på facebok sen och väljer ut några enstaka på bloggen senare.

Jag tar ju in alla bilderna på min stationära dator som står i studion. och där går jag ut ibland men pontus gillar det inte :) det tar ganska lång tid att pyssla med bildena =).jag kan säga en timme men det slutar oftast med tre timmar.



I helgen ska jag tjuvfota ett bröllop:) det finns redan en fotograf där som är släkt med dem men jag fråga om jag fick vara med i kyrkan och få ta några bilder jag med. Jag har inte varit på bröllop förr ( utom mina föräldrars för 10 år sen)  så jag hoppas jag inte kommer gråta haha- jag är så jäkla känslig! :)

Annars tänkte jag göra lite visitkort och dela ut sen..

Jag ska försöka få tag i en bakgrundspapper i veckan- och hoppas att jag sen är redo för att ta in kunder!

Just nu har jag stoppat kunder och skjutit upp på det eftersom jag inte är nöjd med bakgrunderna på bilderna- så jag hoppas att äntligen få ordning på det i veckan!

Någon som vet hur vädret ska bli idag?

Blev just sugen på att åka till havet och fotografera barnen...

Jag har lite saker på gång denna veckan- tror det kommer bli grymt bra!

Ska fixa och trixa i studion kanske idag- så ska ni få se sen i veckan hur jag har det där ute!
On ni vill se såklart :) Vill ni det?



Kommentarer
nyfiken läsare

självklart!!!

2010-08-29 @ 19:25:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0