Denna veckan händer mycket!

Denna veckan händer mycket!.

Måndag: Idag- ska jag till min mormor för att mötta upp min mamma. Ska sedan åka till mormors lägenhet och se om där finns saker jag vill ha.. Min mormor kommer aldrig mer hem.. 62 år gammal.. och så är hon påväg att bli dement. Eller så är hon det redan, fast lindrig, än sålänge.. Den ena dagen är det bra, dagen efter är det inte bra.. Hon är så kär min mormor!  Gud vilka många minnen man har med henne.. Hon var den person som jag älskade mest när jag var liten! När jag var arg på mamma och pappa ville jag alltid åka till min mormor och morfar. När morfar dog var det jätte tufft- vi stod honom så nära.. Alltid när jag tänker på min morfar kommer tårarna *  som nu *  fast det ändå är 9 år sen han dog...
Hur kommer det då bli när mormor går bort.. Den enda man har kvar.. Har min farmor kvar också men henne har jag ingen direkt kontakt med.. Träffar henne kanske 2 gånger om året.

Tisdag : tvätta! Tvätta så mycket jag bara kan! Ska försöka se om det finns mer tvätttid efter det!

Onsdag : ska packa ner det sista man kan packa ner!

Torsdag : även packa där med! ska försöka hitta det där sommarkortet med buss och tåg! Någon som vet om man kan köpa det på ATG?

Fredag: Ja då jäklar är det sista dagen i vår lägenhet!  Då händer nog en hel del! PACKA!

Lördag: Jag ska försöka jobba så tidigt som möjligt, under tiden jag jobbar ska Pontus köra och lämna Hampus till mina föräldrar och Nathalie till monika och mange  för att sedan kommer flyttlastbilen vi lånat. Jag, pontus, jonas och pia ska flytta! Får se om vi kan fylla laset en gång eller om man måste köra två gånger!  på kvällen lämnar vi lägenheten och sover hos mina föräldrar i husvagnen som vi ska låna några dagar! 

Söndag: Om det finns mer att flytta så flyttar vi det också. på kvällen ska lastbilen lämnas tillbaka! ^Åker sedan till husvagnen och får tillbaka mina älskade barn :)

Måndag Pontus har semester 5 veckor fram! Vet inte vad vi hittar på då om vi åker till huset och fixar något?

Tisdag.. Det får vi se när vi kommer så långt dit.

Onsdag Till mäklaren för att fixa det allra sista. Få alla nycklar, och betala resten av huset!  Och sedan är huset helt och hållet VÅRT :)



Kommentarer
Eva

Sommarkortet skall du kunna köpa antingen på Willys eller Malmborgs..

2009-06-22 @ 13:12:43
URL: http://underbaravitre.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0