Det går framåt :)

Johooo vad vi är glada! Vi fick tag i målare! Sambon visste någon som han frågade-  och han tog med sin arbetskollega och tittade på rummet!. Måndag börjar dem på! :). V frågade om storarummet och där sa han att där kunde vi måla själv- tappeten skulle hålla för det! SÅ igår kom vår vän Jonas- som nästan har blivit vår inneboende och hjälpte oss :). SÅ nu är storarummet klart med första målningen!. Två väggar vita- 3 svarta =).. Hörs konstigt va?  Men det blev skit snyggt :).. Pontus fick för sig att han skulle köpa en Mondeo i kombi!. Han hade en f in mondeo när vi träffades och han ville ha en sådan igen!. Så han bokade igår en tågbiljett till MOTALA!  Så jag och Jonas ska ta sista lagret målning idag- syrran kommer och ska ta Hampus!. Och så blir det bjudning på middag :). Ska bjuda på kokt potatis- hemgjorde köttbullar med gräddsås och grönsaker :).  *GOTT*

Har desssutom fått tid för vårt förstra ultraljud :) Den 27 Juni kl 8,00. på fredagen där..  Och på söndagen är det rhodos :).. Kul helg :)


 Bilen--- svart med röd klädsel!

  Jonas och Pontus målar på storarummet :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0