Snart åkkker vi :)

Ja då var det inte många dagar kvar till Rhodos :).. Nästa söndag morgon så lyfter planet! hela den helgen kommer vara fullspackad med saker man ska göra!
Fredag - ULTRALJUD :) Kommer antagligen shoppa den dagen också :) Lite bebiskläder!  :)
Lördag- jobbar och sedan ska vi på 20 årsfest!  På kvällen blir det av till mina föräldrar, pontus också!. Så ska vi sova där för på söndagen ska vi vara på strurup redan innan klockan sex på morgonen!.

Så i veckan blir det till att packa väskan! ;) och tvätta upp lite kläder!..

idag fyller Hampus en "halv födelsedag" som vi har kallat det idag  :)..  Ett år och ett halv år blir han idag! Så vi har haft hälften så kul som man annars har det när man har en hel födelsedag  :).. Han fick även en present :).. En stor nallephu ballong på tivolit på sibbarp innan idag :).. Vi åt voffler och gjorde av med lite pengar på lotto och sådant!.. Vann inte ett skit,.. Men trevligt hade vi på denna halva födelsedagen :)






Igår var det midsommarafton- jag drack faktiskt en brezzer! Åh herregud vad farligt va :). HELA 4 % i den!
Vi hade festen hemma hos oss- nere på gården- blev bra med stolar och vår midsommarstång.. Men jag säger aldrig mer...  Jag hade trevlig och så men nej tack inte fler gånger!.

Bilder finns på bilddagboken.... crazyfamily

tycker det tar för lång tid att lägga upp bilderna här!.


oppas ni andra hade en trevlig midsommar :)


Kommentarer
Denise

Nu får du uppdatera bloggen=)

2008-07-13 @ 19:07:55
URL: http://snisen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Familjen Andersson

Vi heter inte längre familjen johansson, utan familjen Andersson men vi stannar gärna kvar på denna bloggen ändå ;) . Välkommen hit! :).

RSS 2.0